AKTÜEL-“Evime ateş açıldı”

Bebek’teki Lucca Bar’dan aşırı gürültü yaptıkları gerekçesiyle şikayetçi olan Bebek Mahallesi sakinleri, aynı nedenle evinden ayrılmak zorunda kalan komşuları Pınar Altuğ Atacan’ın savcılık tarafından tanık olarak dinlenmesini istemişti. Sosyetik bara açılan gürültü davasında tanık gösterilen Pınar Altuğ “Apartmanda yangın çıktı, silahla ateş açıldı, ben de şikayetçiyim” dedi. Savcılığa ifade veren Altuğ, tanık değil şikayetçi olduğunu belirtti.

Televizyon Gazetesi sitesinde yer alan habere göre; Geçen yıl 29 Ekim’de evinden aşırı gürültü nedeniyle taşınmak zorunda kaldığını belirten Altuğ, “Severek oturduğum evimden ayrılarak kirada oturmaya başladım. Bu durum yeri doğan çocuğumun sağlığını da etkileyecek boyutlara ulaştı.

Barın aşırı yüklenmesinden dolayı apartmanın elektrik sistemi patladı. Yangın çıktı. Apartman ahşap olsa içindeki insanlarla birlikte yanacaktı. Nedenini bilmediğim bir sebepten silahla ateş açıldı. Müşterilerin sabaha kadar konuşmaları, bağırmaları, kahkaha atmaları, gürültüleri bizi yatıramaz hale getirdi.

Ayrıca en büyük sıkıntımız yüksek derecede almış oldukları alkolün etkisiyle kontrol edilemez hale gelip, dışarıda insanları rahatsız edecek boyutlara gelmişlerdi. Defalarca ben ve eşim Lucca Bar’ın yetkilileri ile görüştüğümüz halde olay çözülemedi” dedi. Aynı soruşturma kapsamında eşi Yağmur Atacan’ın da tanık olarak ifadesine başvurulacak.