SPOR-Taraflardan Ferrari’ye destek

Schuster “Gönderebiliriz” diyor, yönetim teklifleri bekliyor. Ancak forumlarda biraraya gelen Beşiktaşlılar, İtalyan yıldızın takımda kalması için Siyah-Beyazlı kulübe baskı yapıyor. Beşiktaşlılar yapılan transferlerden dolayı kuşkusuz çok mutlu… Ricardo Quaresma geldi, Real Madrid’in kaptanı Guti yolda…

Ancak bir yandan da bazı yabancılarla yollar ayrılmak zorunda. Bu noktada ismi ‘gidecekler’ arasında geçen Matteo Ferrari’ye Siyah-Beyazlı taraftarlar sahip çıktı. Vikingur’la oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu karşılaşmasında 18 kişilik kadroya alınmayan ve gönderileceği belirtilen İtalyan stoper için Beşiktaşlılar, kulübe baskı yapmaya başladı.

Geçen sene çok başarılıydıTeknik direktör Bernd Schuster’in, “Ağır bir oyuncu. Ben savunmayı önde kurmayı planlıyorum. Bu yüzden sıkıntı yaşayabilir” dediği Ferrari için yönetim de takım arayışlarına başlamıştı. Ancak taraftarların ısrarı ve Ferrari’nin antrenmanlardaki hırsı bu durumu değiştirebilir. İnönü Stadı’ndaki her maçta taraftarların tribünlere davet ettiği ve büyük sevgi gösterisinde bulunduğu İtalyan yıldızın da Beşiktaş’ta kalmak istediğini yakın çevresine ilettiği gelen haberler arasında… Forumlarda biraraya gelen Siyah-Beyazlı futbolseverler, maçlarda açacakları pankartlarla da Ferrari’ye destek olmayı planlıyor. Ferrari geçen sezon Beşiktaş’ın en etkili noktası olan savunmasının belkemiğiydi.