Spor-Köstebeği açıklamak Uluç’a mı kaldı?..

hincalulucKanaltürk televizyonunda yayınlanan ‘Son Kale’ adlı programda Reha Muhtar, Beşiktaş’ın uluslararası bir oyuncusunun kendisine takım idmanlarında duran top ve gol çalışması antrenmanlarını yapmadıklarını, bu yüzden gol yollarında sıkıntıları yaşadıklarını söylediğini ifade etmişti.
Reha Muhtar’ın programda isim vererek zor durumda bırakmak istemediği Beşiktaşlı futbolcuyu Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç 19 Kasım günü gazete köşesinde açıkladı.

İşte Hıncal Uluç’un açıklaması:

Olmuyor!..

Sonunda işte bu da oldu.. “Reha kendini manşetlerde gördükçe o ismi açıklamayacaktır” diye de yazdılar..
Ve de Reha Muhtar kardeşim bunu hak etti..
Yaptığı, nerden bakarsanız bakın yanlıştı, çünkü..
Mustafa Denizli’yi hem de en hassas yerinden vururcasına yapılmış bir eleştiriyi “Beşiktaşlı bir futbolcu bana söyledi” diye yazmak, mesleği geçin insan etiğine sığar mı?..
“Efendim izin almadım, adını açıklayamam..”
Peki onun adını açıklamak ayıp da, susarak, bir yığın futbolcuyu şüphe altında bırakmak ayıp değil mi?.
Efendim, bir futbolcusu “Hocamız gol idmanı yaptırmıyor” demiş, Reha’ya.. Beşiktaş da ligin en az gol atan takımı nerdeyse.. Kurşun can evine gidiyor, yani..
Reha her konuştuğuna birazcık tarif ediyor.. Bunları birleştirince, futbolcu da ortaya çıkıyor..
İşte ben yazıyorum adını..
Nihat!.. İspanya’da gol krallığına yarışırken, Türkiye’de siftah yapamayan Nihat, kusuru hocasında bulmuş..
Ne var ki.. Mustafa Denizli’nin gol idmanı yaptırmayışı yeni değil.. Galatasaray’ı, milli takımı yönetirken, yakından izler, bilirdim. Kaç defa da yazdım “Hoca bireysel gol idmanı yaptır” diye..
Antrenman biter, Cevat Prekazi işaret eder, Hayrettin kaleye geçer. Prekazi de, Tanju’ya çeşit çeşit gol pasları atardı.. Hoca, Florya’nın balkonundan üçlüyü izler izler.. Sonra bağırırdı.. “Yeter artık..”
Nihat’ı kim tutuyormuş ki?..

(Kaynak: Sabah Gazetesi)