Küçük Düşünüyorlar

ismail bastug

Gazeteciliğe başladığım gündem bu yana hep büyük düşündüm!.. Hürriyet Gazetesinde, Sabah Gazetesinde, Milliyet Gazetesinde çalıştım… Polis istihbaratta iken de ekonomi iş yaşamı sayfalarını hazırlarken de spor yazarlığı yaparken de hep bir gazetem olmasını isterdim. Basın danışmanlıkları kitap radyo reklamcılık derken 2000 yılında düşündüğümü gerçekleştirdim. Dededen Babadan Beşiktaşlıyız. Hem semt olarak hem de kulüp olarak!..
Beşiktaş adında gazete çıkartmam biraz da ondan!.. Bir yılı doldurmadan kapanır dediler halen ayaktayız. Tüm yatırımlarımı Beşiktaş’a kaydırdım. Bize güvenenleri de bünyeye katıp yola çıktık bize destek veren kimseyi yarı yolda bırakmadım, utandırmadım şükür!.. Sadece gazete değil radyo haber siteleri de kuruldu!.. Bırakın bir yılda kapanmayı medya alanında bir yılda adeta dev bir marka olduk!..
Her fırsatta da tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim!..

***

Şimdi gelelim spor konusuna…
Süleyman Seba’nın başkanlığından bu yana Beşiktaş’ın içindeyim. Beşiktaş’ı iyi bilir tanırım!..
Beşiktaş büyük bir marka Beşiktaş’ın da hep büyük düşünmesi, büyük oynamasını isterim!..
Her yazımda da bunu camia ile paylaşırım!..
Spor yazarıyım her maça giderim ve maçtan sonraki demeçleri okurum tek tek!..
Oyuna göre yazarlar, oyunun sonucuna göre açıklama yaparlar…
Büyük resmi ıskalar çoğu!..
Ben de;
Hiç Beşiktaş’a yakıştıramam!..

***

İşte öyle bir maç… İşte yine aynı teraneler!..
Bakıyorum da, yenilmemek, 1 puan almak büyük büyük adamların hoşuna gitmiş… Taraftar memnun mu bilemem ama yönetim ve teknik direktör bu işten çok memnun… Herhalde fark yiyeceklerini zannediyorlardı… Beraberlik ondan ilaç gibi geldi… Ben ise galip gelmeyi ümit ediyordum. Sonuç hoşuma gitmedi anlayacağınız.. Beşiktaş bu gruptan çıkabilecek bir takım çünkü… Wolsfburg bu yılki performansı ile CSKA ise, her haliyle Beşiktaş’a rakip olamaz bence… Mustafa Denizli’nin demecine baktım. 7 puanla gruptan çıkarız demiş…
İyi bari!..
Yandık bittik mahvolduk da diyebilirdi…
Bu da bir adımdır…
Ama Beşiktaş için bu şans mı?..
Hocam…
Başkan…
Sayın yöneticiler…
Size sesleniyorum;
Beşiktaş bunlardan kat be kat üstün!..
Anlayın artık!..
Önce kendiniz inanın!..
Ne diyeyim?..
Sizler;
Beşiktaş’ı yönetiyorsunuz…
Ama;
Beşiktaş’ı  hiç ama hiç bilmiyorsunuz!..

***

İLGİLİ HABERLER:
Beşiktaş Belediyesinde yaşanan iş takibi, işe adam yerleştirme, ihaleye fesat karıştırma, Sayıştay zimmet raporlarını, zarf alma, çifter çifter maaşlar, liste sahtekarlıkları gibi birbirinde rezil işleri ve iş birlikçileri yazan Gazeteci İsmail Baştuğ bu işlerin içinde olan siyasetçilerin ve işbirlikçilerin hedefi oldu!.. İşi evi ve aşıyla oynanmaya kalktılar, ancak en sert cevabı aldılar!..  Bu konudaki haberleri, belgeleri medya kategorisinde bulabilirsiniz!.. Lütfen tıklayınız!..

İLGİLİ KÖŞE YAZILARI
Gazeteci İsmail Baştuğ’un tüm yazılarını okumak için tıklayınız!..