Kötü insan yok enerjisi düşük insan var

EFT Duygusal Özgürleşme Teknikleri uzmanı ve eğitmeni Melek Dilek Kırıkkanat, kötü bir olay olduğunda kişinin enerjisinin düştüğünü ve kendini çok kötü hissettiğine iddia ediyor. Kırıkkanat, “İnsan böylece normalde düşünmeyeceği, yapmayacağı şeyleri düşünmeye ve yapmaya başlar. Düşünceleriyle, söylemleriyle yaptıklarıyla kendisine ve çevresine zarar verebilir hale gelir. Esasında kötü insan yoktur. Enerjisi düşük insan vardır” diyor.

Merkezi İngiltere’de olan GOE (Guild of Enerjists)’nin kurucusu ve başkanı Silvia Hertmann’ın lisanslı eğitmeni olan Melek Dilek Kırıkkanat, merkezin “Enerji Ölçme Skalası” geliştirdiği de şöyle anlatıyor;

“Enerji ölçme skalasın da eksi 10’dan artı 10 kadar olan duygu durumları var. Eksi olan duygu durumlarında çok düşük enerji olduğundan orada sevgi yoktur. Kişi doğru ve mantıklı düşünemez. Öfkelidir, kaygılıdır, üzüntülüdür, mutsuzdur. Sıfır duygu durumuna geldiğinde kişi mutsuz değildir ama mutlu da değildir. Kişi sadece nefes alır verir. Hayattan zevk alamaz. Artı 5 den sonra hayat başlar. Çünkü enerji yükselmiştir. Artı 10’da kişi başarılıdır, özgüvenlidir, sevgi doludur, mutludur. Artı 10’da kişi kötü düşünemez, kötü söylemlerde ve eylemlerde bulunmaz.”