Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat 1 Mayıs’ı işçilerle kutladı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Bakırköy Pazar Alanı’nda gerçekleşen kutlamalara katıldı. Beşiktaş İlçe Örgütüyle birlikte alana gelen Başkan Akpolat işçilerle halay çekerek, işçilerin gününü kutladı.

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının bu yıl ki adresi Bakırköy Halk Pazarıydı. Binlerce işçi 1 Mayıs’ı davullar ve zurnalar eşliğinde kutlarken bayramda renkli görüntüler ortaya çıktı. CHP Beşiktaş İlçe Örgütü’de kutlamalara katıldı. Zeytinburnu’ndan yürüyerek alana gelen örgüte Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ta eşlik etti. Başkan Akpolat, işçilerle alanda davullu zurnalı kutlamalara katılıp halay da çekti.

Alanda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; ”Bugün 1 Mayıs; bugün toplumumuzun en yüce değeri olan emeğin bayramı, hakça paylaşımın bayramı. Gece gündüz demeden Beşiktaş’ımızı daha güzel ve yaşanır bir kent olması için çalışan belediye işçilerimizle kol kola, omuz omuza 1 Mayıs’ı kutluyoruz. Tüm baskıcı, otoriter ve ayrıştırıcı politikalara karşı alanlarda inatla dayanışmayı savunuyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da adil ve eşit bir düzen için tek yürek olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Belediye çalışanlarımız başta olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” diye konuştu.