Beşiktaş’ta feci kaza ölü ve yaralı var

Beşiktaş’ta meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Kaza saat 03.30 sıralarında Çırağan Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Beşiktaş istikametine doğru ilerleyen ve sürücüsü öğrenilemeyen 34 KK 7771 plakalı otomobil, Kabataş Lisesi yakınlarında önünde bulunan taksiyi sollamak istedi. Bu sırada karşı istikametten gelen ve 34 SG 2722 plakalı motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü savulup ağaca çarparak feci şekilde yaşamını yitirdi.

Çarpışma sonrası aşırı hızlı olduğu iddia edilen 34 KK 7771 plakalı otomobil ise altına sıkışan motosikleti yaklaşık 400 metre boyunca sürükledi. Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçen otomobil, ağaca çarparak durabildi. Kazada otomobilin sürücüsü yaralanırken, araçtaki 2 kişi kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağaca çarpan motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilin sürücüsü ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Kaza sonrası otomobilde bulunan ve yara almadan kurtulan 2 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Yoldaki trafik akışı polis ekiplerince tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken araçların çekilmesinin ardından ulaşım normale döndü. 

Çarpmanın ardından otomobil tarafından metrelerce sürüklenen motosikletin ve otomobilin parçaları etrafa savruldu. Kaza sonrası olay yeri inceleme ekipleri de incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.