Beşiktaş’ta sevgili kavgası

İstanbul Beşiktaş’ta aynı evi paylaşan Faslı biri kadın 2 kişi birbirlerini yaraladı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Ortaköy Mehmetçik Sokak 40 Numaralı apartmanın giriş katında dün saat  21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Türkiye’de bir şirkette finans müdür olarak çalışan Faslı bir kişi ile aynı evi paylaştığı vatandaşı kız arkadaşı ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle ikili birbirini darp etti. Kavga sırsında evde bazı camlar ve eşyalar kırıldı. Kadın, eline geçirdiği kesici bir cisim ile finans müdürünü sırtından yaraladı. Erkek arkadaşının yere düştüğünü gören kadın paniğe kapılarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri; yüzünden, ayaklarından  ve sırtından  yaralanan finans müdürü ve darptan yaralanan kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından iki yaralı aynı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine  kaldırıldı. Polis kavga ile ilgili soruşturması başlattı.