Beşiktaş Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu etkinlikleri başlıyor!

“7’den 70’e Eğitim” sloganıyla 1985’den beri birçok farklı alanda eğitimlerini sürdüren Beşiktaş Halk Eğitimi Merkezi, nisan ve mayıs aylarında gerçekleşecek olan etkinlikler 9 Nisan Salı günü başlıyor!

Beşiktaş Halk Eğitimi Merkezi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemini düzenledikleri çeşitli etkinliklerle kapatıyor. El sanatlarından müziğe, tiyatrodan dansa kadar farklı branşlarda sergi ve gösterilerin yer aldığı etkinlikler 9 Nisan’da Kethüda Hamamı’nda gerçekleştirilecek olan Karma Sergi ile başlayacak.

Nisan ve mayıs ayı boyunca devam edecek olan sanat şenliği, yine farklı alanlarda yapılacak olan sergi, konser, dans ve tiyatro gösteriyle sanatseverlerin huzuruna çıkacak. Beşiktaş Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca emek verdikleri çalışmalarını sergileyecekleri etkinlikler ücretsiz olarak halka açık olacak.

Birbirinden güzel el emeği ürünleri, dinleyenleri büyüleyecek konserleri ve dans aşıklarının doyamayacağı gösteriler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bu etkinliğin takvimi için http://besiktashem.meb.k12.tr/ adresi ziyaret edilebilir ya da 0212 260 31 30 numaralı hattı arayarak bilgi sahibi olunabilir.