Binali Yıldırım: “Kadınlarımızın memnuniyetini dikkate alacağız”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 31 Mart yapılacak seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir bir mesaj yayımladı. Yıldırım, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte, İstanbul’da yapacağımız çalışmalarda, kadınlarımızın memnuniyetini dikkate alacağımızın bilinmesini istiyorum. Onların hayatını kolaylaştırdığımız takdirde, İstanbul tebessüm eden huzurlu bir şehir olacaktır” diye konuştu.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı  mesajında, sanatçı Neşet Ertaş’ın, “Kadın insandır, biz insan evladı” sözlerini  hatırlatarak, kadınları tebrik etti. Yıldırım, “Ülkelerin  ve toplumların gelişmişlik düzeyine göre hedeflerine büyük ölçüde ulaştılar.  Hayatın zorluklarına boyun eğmeden, onurlarıyla yaşamaya çalışan kadınlarımızın,  en önemli sorunlarının başında, şiddet ve taciz gibi insanlık dışı saldırılar gelmektedir.” ifadesini kullandı.

Kadınların şeref ve haysiyetini incitici saldırıları gerçekleştiren  kişilerin, aynı zamanda milletin barış, huzur ve güven ortamını zedeleyen kişiler  olduğunu belirten Binali Yıldırım, şunları kaydetti: “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte, İstanbul’da yapacağımız çalışmalarda,  kadınlarımızın memnuniyetini dikkate alacağımızın bilinmesini istiyorum. Onların  hayatını kolaylaştırdığımız takdirde, İstanbul tebessüm eden huzurlu bir şehir  olacaktır. 31 Mart seçimlerinde en büyük desteği kadınlarımızdan göreceğime  inanıyorum. 1921 yılından itibaren kutlamaya başladığımız bu günün, kadınlarımız  için hayırlı başlangıçlara vesile olmasını diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar  Günü’nü tekrar kutluyor, bütün kadınlarımıza selam ve hürmetlerimi sunuyorum.”