Beşiktaş Belediyesine soruyoruz hangi haberler rahatsız etti de aynı senaryoyu sahnelediniz?

Beşiktaş Belediyesinde bir süredir Gazete Beşiktaş’a dair bir saldırı bir hazımsızlık var. Murat Hazinedar’ın görevden alınması ile birlikte göreve gelen başkan vekili Tahir Doğaç ve beraberindekiler nedense her hangi bir haber ve eleştiri nedeniyle bize karşı çirkin bir siyaset yürütüyorlar. Hazinedar zamanında da buna benzer olaylar yaşanmış, bilindiği gibi gazetemiz toplatılmış, saldırıya ve hakaretlere uğramıştık. Bu konuyu da başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve zamanın genel sekreteri Gürsel Tekin ve de yine zamanın İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile paylaşmıştık. Bu yapılanların basın özgürlüğü ve fikir hürriyetine aykırı olduğunu belirtmiş hatta birer de dosya sunmuştuk.
Ancak başkan Hazinedar içişleri bakanlığınca görevden alınması ile birlikte gidince yerine gelen vekili de beraber görev yaptığı bazı meclis üyeleri ile birlikte aynı yöntemleri kullanmaya devam ediyor.
Ortak çalışmalar yapılırken, aleyhte haberler yapılmaması gerektiği ima edildiği belirtiliyor. Halbuki biz her zaman hangi kurum ve firma ile ortak çalışma dahi yapsak yanlış olan olayların kamuoyuna duyurulması gerektiğini yıllardır üstüne basa söylüyor ve gazetecileri satın alamazsınız alsanız alsanız hizmet satın alabilirsiniz diyoruz.
Bu konuda duyurular yaptığımız halde bu çalışmalar gizliden gizliye sürdürülüyor. En son olarak da edindiğimiz bilgiye göre meclis üyelere Mustafa Mercan, Mustafa Kantar ve Safiye Taylan mecliste Gazete Beşiktaş’ın yıllardır başarıyla yaptığı ve taktir topladığı basın yayın çalışmalarını gündeme getirerek, eski model belediye meclisi kullanarak çirkin bir siyasi girişimde bulunmuşlardır. Bu meclis üyeleri Murat Hazinedar zamanında da aynı yöntemleri kullandığı tespit edilmiş ancak kendilerine sorduğumuz o zaman böyle bir şey olmadığını söylemişlerdi.
Diğer taraftan Yönetim Kurulu Başkanlığını Ayça Lütfiye Akpek’in yürüttüğü Beltaş A.Ş yönetim kurulu üyesi de olan ve Beltaş’taki olayları yazdığımızdan ve gazetemizin sahibi İsmail Baştuğ’a atılan mesajları dile getirdiğimizden dolayı kaynaklanacağı belirtiliyor. Ayrıca kimin çocuğu ve yakını belediye işe yerleştirdiniz sorularının da rahatsızlık yarattığı da söyleniyor.

Biz de Beşiktaş adına soruyoruz; Rahatsızlık yarattığı söylenen, bu haberlerin hangisi yanlış… SİZ ÖNCE GÖREVİNİZİ YAPIN!..

44 ŞEHİT VARKEN TAHİR DOĞAÇ VE BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ KONSER YAPMAYA KALKTI

BELEDİYEYE BAŞKANININ İSMİNİ BELEDİYEDEN SİLDİLER

BELTAŞ VAKFINDA BÜYÜK YOLSUZLUK BAŞKAN VE ÜYELERE MÜFETTİŞLER NE DEDİ?..

RAPORLAR KORKUNÇ… BELTAŞ VAKFI YÖNETİCİLERİNİN GÖREVDEN ALINMASI İSTENDİ

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE İHALENİN ADRESİ DEĞİŞMEDİ

İHALEDE YANDAŞLIK VE BELEDİYEDE MURAT HAZİNEDAR İLE TAHİR DOĞAÇ BİRBİRİNİ SUÇLADI

BEŞİKTAŞ İŞGAL ALTINDA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ TAHİR DOĞAÇ VE MECLİS SEYREDİYOR