Beşiktaş Belediyesinden gazeteciye kumpas!.. Gazeteci İsmail Baştuğ’dan, belgelerle sert yanıt geldi; Susturamazsınız!..

İŞTE O HABER

Gazeteci İsmail Baştuğ, Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kantar Mustafa Mercan ile Oda Tv’ye yanıt verdi. Yapılan açıklamada, ‘Beşiktaş Belediyesi meclis üyeleri ve iş birlikçilerini haberleştirdik, İçişleri Bakanlığınca teyit edilen ve görevden uzaklaştırılanları afişe ettik, FETÖ ve çıkar ilişkilerini yazdık doğruları yazan biz gazetecileri susturmak için iş birlikçi karanlık medya aracılığınca algı oyunları ile hedef olduk. Adi bir başlıkla karakterlerini ortaya koydular. Ne yaparlarsa yapsınlar doğru birdir. Bizi 40 yıldır kimse susturamadı, siz mi susturacaksınız’ dendi ve rezilliğin belgelerini detaylarıyla ortaya koydu.

 

AYAK OYUNLARINI BIRAKIN YAZILANLAR DOĞRU MU DEĞİL Mİ ONA CEVAP VERİN

FETÖ, yolsuzluk, ihaleye fesat karıştırmak gibi Türkiye tarihinin en büyük suçlamalarıyla karşı karşıya olan ve görevden alınanların oluşturduğu Beşiktaş Belediyesi işi gücü bıraktı, bu haberleri kamuoyuna duyuran Gazete Beşiktaş ile uğraşmaya başladı.
Daha önce de benzer sebeplerden bizzat belediye başkanları, bazı meclis üyeleri ve ilgili kuruluşların yöneticileri tarafından bu tür sistemli çalışmalar yapılmış, gerekli cevaplar misli ile verilmişti. Sonra doğrular bir bir anlaşılmıştı.
Bu seferde yerel seçim öncesi yine yazılanlara cevap verme yerine sessizliğe bürünüp, Gazete Beşiktaş’ı susturmak önce partiden atılan rüşvetten belgeli liste sahtekarlığı haberleştirilen eski ilçe başkanı Uğur Gedik tarafından sonra İçişleri Bakanlığınca görevden alınan Murat Hazinedar’ın bazı meclis eliyle yasal işlerimiz gündeme getirilerek sözde itibarsızlaştırma ve algı oluşturulma gibi çirkin bir tutum içine girilmiştir. Mahkeme bunlara gereken en ağır cezayı yazdığı görüş ile vermişti. Daha sonra da bu tutumdan vaz geçilmişti. Yıllar sonra aynı konu meclis üyelerinin yaptığı iş takibi, zimmet ve müfettiş raporlarını yazınca tekrar susturmak için ortaya çıktı. Bu sefer de ne yazık ki FETÖ ile Beşiktaş ağır ceza tarafından tutuklanan de kelepçe takıldığında Beşiktaş’ın tek gazetesi olarak destek verdiğimiz Oda Tv sahibi ve çalışanları da kullanıldı. O zamanlar herkes FETÖ’den korkup ondan tarafken. bizim destek verdiğimiz Soner Yalçın Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu idi… Bu haberler ve o yıllar yaşananlar halen arşivimizdedir. Ve bu Oda tv bize tek soru sormadan yıllardır yaptığımız gazetecilik faaliyetini çarpıtarak, adi bir başlık atma saygısızlığında ve terbiyesizliğinde bulundu. Tüm açıklama, yasal başvuru hakkını da hiçe sayarak bir düzeltme yapmadı. Biz de kendi yayınlarımızda kamuoyunu belgeleriyle aydınlatmayı uygun bulduk, konuyu mahkemeye taşıdık.
Kamuoyunu aydınlatmayı da sürdüreceğiz…
İşte belgeler, işte gerçekler, işte bunların  gerçek yüzleri…

İŞİ GÜÇÜ BIRAKIP MECLİS ELİYLE GAZETECİ İLE UĞRAŞMAYA KALKTILAR

ZİMMET BELGELERİ ORTAYA ÇIKTI… TIKLA OKU

Bundan bir süre önce belediye başkanı görevden alınmış , meclisi soruşturulan bir belediyeden yerel seçimlerde bir başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayı çıkmaması gerektiğini ve herkesin önce hesap vermesi gerektiğini yazdık. Hatta Sayıştay tarafından zimmet ile karşı karşıya kalan Beşiktaş Belediyesinin yepyeni bir başkan ve meclis ile yönetilmesini yorumladık. Bundan sonra da soruşturmaların, davalara dönüşeceğini, yargılamaların dahi başlayabileceğini belirttik.

Bunun üzerine zimmet belgelerinde adı geçen Beşiktaş Belediyesinden Mustafa Mercan ve Mustafa Kantar adlı bir ilkokul biri ortaokul tahsilli CHP’li 2 meclis üyesi Beşiktaş Belediyesi Meclisini kullanarak, gazetecinin evine işine aşına göz diktiği ofrtaya çıktı!.. Tamamen algıya yönelik ve gazetecileri susturma ve Gazete Beşiktaş’ı yıpratmaya yönelik çalışmayla sosyal medya trolleri ve karanlık medya da kullanlıarak amaçlarını gerçekleştirmek istedi. 
Bunun üzerine konuyla ilgili herkes hakkında, tüm bilgi, belge ve bu kişilerle ilgili çok ciddi iddiaları yayınlama kararı aldık. Yayın hayatımız boyunca da bu süreç devam edecektir. Hiç bir şey gizli kalmayacak.
Ayrıca, kişi ve kurumlar hakında tüm yasal işlemlere başvurulmuştur.

SİYASET TİCARET İÇ İÇE OLUNCA GAZETECİ SEVİLMEZ…

Ne yazık ki gerçekleri yazan doğruları kamuoyuna duyuran gazetecileri kaderi bu!.. Ya saldırıya uğrarlar, ya da şeytanın aklına gelmeyecek rezil işlerin içine çekilmek isterler.
Beşiktaş’ta bu çirkin siyaset bundan tam 5 yıl öncede sahneye konmuştu. Yerel seçimlerdeki CHP eski ilçe başkanı Uğur Gedik tarafından yapılan liste sahtekarlıkları ve bedava yurt dışı gezileri gibi konuları yazan gazete ve gazeteci İsmail Baştuğ susturulmak istenmişti. Gedik’in daha önce de iş insanından para isterken polis dinlemesine takılmış ve rüşvet olayı deşifre olmuştu. O zamanda görevden alınan eski başkan Murat Hazinedar’ın yakın çalışma arkadaşlarından danışmanı Uğur Gedik’in karısı Ulus muhtarı Kadriye Gedik tarafından gazetecilere küfürler edilmiş, tehtidler yapılmış, davalar açılmış, gazete belediyeye sokulmayarak engellenmek istenmişti. Tüm bunlardan yüz akımızla çıkınca ise,  o sıralar CHP grubunda konu ele alınmış, ancak herşeyin yasal biçimde olduğu kabul edilerek, bu oyundan vazgeçilmek zorunda kalınmıştı. Yine de şirketimiz belediyeye dava açmıştı.
Bunlar o zamanlar tarafımızdan kamuoyuyla paylaşılmıştı.
Aradan geçen 5 yıl içinde meclise çıkan zimmetler, sonrasında görevden almalar ve bu meclisten aday çıkmaması gerektiği, top yekün temizlik yapılması haberleştirilince tekrar aynı türden senaryolar siyasetlerini engelleyecek hoşa gitmeyen haberler üzerine yeniden sahneye konmuştur. Aynı kişiler ve bunların meclisteki uzantılarınca her zaman yaptıkları gibi senaryo üretilmiş, sosyal medyadaki uzantıları olan eski belediyeci ve siyaset eskileriyle harekete geçmişlerdir. Bunlara ne yazık ki karanlık medya da uymuştur. Yaptığımız araştırmada Belediyenin, Beltaş’ın başındaki kişilerin yönetim kurulundakilerin ve sosyal medyadaki eski siyasilerin bu karanlık medya elamanlarıyla ilişkili olduğu ve uzun süredir muhbirlik yaptığı ortaya çıktı.
Biz de, gerekli her türlü bilgi ve belgeyi yayınlayarak bunların yüzlerini afişe etttik, sonra da dava açtık.
Ancak bizim 5 yıl önce yazdıklarımızın hepsi bir bir ortaya çıktı. Buna basın hürriyeti, fikir özgürlüğünü her fırsatta belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine bu durumlar tarafımızdan mektupla da anlatılmıştı. Ayrıca o zamanki haberlerle de kamuoyuna yansıtılmıştı. Ancak bunlara rağmen yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte eleştiri hakkını kullanan gazetemize yapılan bu çirkin siyaset, Beşiktaş Belediyesinde sahnelenmeye devam ediyor!..

OLAYIN DOĞRUSU VE DETAYLI AÇIKLAMA

Gazete Beşiktaş FETÖ, yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılan meclis içinden aday çıkmasının doğru olmayacağını, Beşiktaş Belediyesi, Beltaş Vakfı ve Beltaş A.Ş’nin borçlarını yazınca siyasetçiler organize biçimde hareket ederek, şirketimiz ve gazetemiz hakkında karalama kampanyasına kalkıştılar.
İşin vahim tarafı, Beşiktaş Belediyesi bazı meclis üyeleri ile Beltaş şirketinin başındaki kişi ve üyeleri de işin içine karıştılar. Daha sonra bu kişilerle yaptığımız görüşmelerde bir iletişim hatası olduğunu yanlış anladıklarını söylediler.
Basın yayın ve ticaret kanununun öngördüğü şekilde tüm basın kuruluşlarının yaptığı şekildeki tamamen yasal olan medya çalışmalarımızı çarpıtma gayreti içine girenlerin, yıllarını gazeteciliğe adayan, emekleriyle çalışanlara dahi iftira atacak şekilde algı yaratma gayreti içinde olduklarını görüyor, bu iğrenç durum karşısında kamuoyunu yeniden aydınlatmak istiyoruz.

ON YILLARCA GECE GÜNDÜZ ARALIKSIZ EMEĞİMİZLE ÇALIŞIYORUZ

Şirketimiz olan Veri Basın Haber Ajansı, yıllardır medya sektöründe yayıncılık, danışmanlık, reklamcılık, iletişim ve basın danışmanlığı hizmeti vermektedir. 1985 yılından bu yana gerek birçok haber ve reklam ajansıyla birlikte, gerekse tek başına bu güne kadar 100’e yakın dev kuruluş ile çalışmıştır. Bunların arasında Türkiye’nin tanınmış holdingleri ve şirketleri olmak üzere, özel ve kamu kuruluşları da bulunmaktadır. 1998 yılında ise, tek başına şirketimizin kuruluşunda da belirtildiği gibi halkla ilişkiler, danışmanlık ve çeşitli yayıncılık hizmetlerini sürdürmeye başlamıştır. Bir çok alanda da ilkleri ortaya koymuş ve bugün bir çok ajansta ve gazetede elamanları çalışan bir şirkettir. Haber Ajansı vasıtasıyla ulusal basınla da irtibat içindedir.

KURUMSAL ÇALIŞMALARIMIZ YASAL VE ŞEFFAFTIR

Şirketimizin ayrıca marka patenti kendine ait olmak üzere yazılı basın, gazeteleri, radyo, haber siteleri, web tv gibi yayınları bulunmakta olup, 2000 yılında diğer işleri ile birlikte ağırlıklı olarak yazılı ve görsel basın sektörüne geçiş yapmıştır.
Şirketimizin yıllardır çalıştığı özel ve kumu kuruluşları kuruluşlardan biri de Beşiktaş Belediyesi’dir. Referanslarımız içinde zaten bu isimlerin tümü yer almakta olup, çalışmalarımız hakkında bilgiler şeffaf ve saydam bir biçimde resmi sitemizden de yayınlanmaktadır. Ayrıca, çalışmalar ilçe halkı tarafından bilinmekte olup, gazetemiz yayınlandığı 20 yılın 15 yılında muhtarlar, kültür merkezleri, kafeler, taksi durakları, amatör kulüpler ve statta her maçta bulunmaktadır. Yıllardır belediye başkanları dahil tüm yöneticiler değişmesine rağmen kurumsal ortak çalışmalar çeşitli şekillerde devam etmiştir. Çünkü çalışmalarımız kişisel değil kurumsaldır. Bu zaman zarfında yapılan çalışmalarda onlarca muhabir görev almış, haber takipleri, fotoğraf çekimleri, masa üstü yayıncılık, kağıt, baskı ve dağıtım olmak üzere yıllar boyunca milyonlarca baskı yapılmıştır. Çalışmalarımız ulusal basının da yaptığı şekilde tamamen yasal ve kamuya açık biçimde resmi prosedür ve kanallar üzerinden yürütülmüş, bunca yıl hiç bir aksi durumla karşı karşıya gelişmemiş, tam tersine sürekli talep gelmiş, taktir toplamıştır. Gazete Beşiktaş’ı bırakın Beşiktaşlılar dünya alem biliyor. Beşiktaş’ın ilk ve tek gazetesi… Kurumsal ortak çalışmaları da zaten resmi internet sitemizden açıklıyoruz. Ama ortak çalışma ayrı, habercilik anlayışı farklıdır. Buna rağmen şirketimizin Belediye ile olan çalışmaları sanki ilk kez duyuluyormuş ve yanlış bir iş yapılmış gibi kişiselleştirilmesi, buna meclisin alet edilmesi ve siyasilerin kendi çıkarları doğrultusunda ortaya atılması ile sanki yapılanlar gizli saklı imiş gibi “makbuzlar ortaya çıktı” terimleriyle yaratılmak istenen algı çabaları tam anlamıyla rezalettir.

FETÖ ŞÜPHELİSİ KİM?, RÜŞVET VE BAĞIŞI KİMLER ALDI?

Bilindiği gibi Beşiktaş Belediyesi uzun süredir rüşvet, ihaleye fesat karıştırmak tutun da, FETÖ gibi iddiaların odağındadır. İçişleri Bakanlığı belediye başkanı ve yardımcıları ile bazı meclis üyelerini hatta müdürleri görevden almış, Sayıştay dosyaları incelemiş ve yargı sürecinin başlamasına az bir zaman kalmıştır.
Bu zaman zarfından belediyeyi bir vekil yürütmektedir. Beltaş Vakfı’nda üyeler istifa etmiş, Beltaş A.Ş’de ise yöneticiler değişmiştir. Bu borç batağındaki şirketler de mercek altında olup, eskiden görev yapanlardan bazıları yönetici pozisyonundadır. Hatta belediye başkanlığına ve meçlis üyeliklerine adaydırlar.

MEDYA DIŞINDA HİÇ BİR İŞİMİZ YOKTUR OLMAMIŞTIR

Gazete Beşiktaş ve haber sitelerimiz, doğruları yazmış, belediye meclisinin de aynen başkan ve yardımcıları gibi bu konuda aklanması gerektiğini dile getirmiştir. Hatta belediyenin bağlı kuruluşları Beltaş Vakfı ve AŞ’nin de borç batağında olduğunu, sorumlularının halen görev yaptığını, bu kişilerden başkan adayı ve meclis üyesi olmayacağını tartışmaya açmıştır. Bu haber ve yorumlardan sonra, bazı odaklar birlik olup yayınlarımızı hedef tahtası haline getirilmiştir. Seçime aylar kala sözde itibarsızlaştırma operasyonu ile haberleri kesmek, susturmak için meclise önerge verilmiş, yıllardır herkesi gözü önünde resmi ve herkesin bilgisi dahilinde yapılan ve resmi sitede dahi bulunan şeffaf çalışmaların haberleri yokmuşcasına kamuoyunda konuşulması ve algı oluşturmak amaçlanarak, mahiyeti istenmiştir. İşin en ilginç tarafı da bu konuda henüz bir cevap dahi gelmeden, grup ve mecliste dahi konuşulmadan aynı gün haber sitelerine servis yapılmıştır. Gazete Beşiktaş’ın tamamen yasal işleri, sanki gizli saklı imiş gibi çarpıtılmış, yayıncılık faaliyetlerinden hazırlık çalışmaları, fotoğraf çekimleri, masa üstü yayıncılık, kağıt temini, baskı ve dağıtım işleri ile yılların emeği yok sayılarak, “Makbuzlar ortaya çıktı” diye resmi kayıtlarda olan ve her yıl denetlenen, taktir gören işlemler çirkin bir ifade ile yanlış biçimde lanse edilmiştir.

ARSA KAPATMADIK, BÜFE, OTOPARK İŞLETMEDİK, İŞE ADAM YERLEŞTİRMEDİK

Açıklandığı üzere; bu basın ve yayın çalışmaları tamamen yasal çerçevede ticari faaliyet olup, olağan ve Beşiktaşlılarca bilindik çalışmalardır. Şirket bünyesindeki departmanlarca yürütülmektedir.
Kaldı ki; Beşiktaş’a sunulan kültür hizmeti çerçevesince yapılan çalışmalarda son dönem boyunca hiç bir yıl artış dahi yapılmamış, haber sitesi ve radyo yayınları için ise ücret dahi alınmamıştır.
Konu bu kadar açıkken, Gazete Beşiktaş ile birlikte şirketin kurucusu, haber ajansı ve medya grup başkanı İsmail Baştuğ’un da adı konuya dahil edilmek istenmiştir. İsmail Baştuğ, 36 yıllık gazeteci, birçok kişi ve kuruluşun basın danışmanlığı yapmış, Hürriyet, Sabah ve Milliyet gazetelerinde çalışmış, köşe yazıları yazmış, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları, Dünya Spor Yazarları, Ekonomi Gazetecileri üyesi 20 adet haber ödülü ve kitap sahibidir.
Net olarak tekrar edelim, belki birileri utanır:
Beşiktaş’ın ilk ve tek gazetesi hatta medya organı olarak birçok imkana sahipken, basın yayın çalışmaları dışında bu güne ne özel ne de kamu kuruluşlarıyla hiç bir iş yapmadık. Gazete İsmail Baştuğ’da hayatı boyunca mesleği olan basın yayın ve medya sektörü dışında başka hiç bir iş yapmamıştır.

SİYASİLER GİBİ İŞ TAKİBİ YAPMADIK BANKAMATİK DEĞİLİZ

Daha anlaşılır yazalım; Bazıları gibi, Beşiktaş Belediyesi dahil, hiç kuruma akrabamızı yerleştirmedik. Arkamızda dayımız da, siyasetçilerde olmadı. Bankamatikçiler gibi yıllarca hiç işe gelmeden yattığımız yerden para almadık, belediye ve şirketlerin yönetimlere girip evde oturup, hakkı huzurları cebe indirmedik, şantaj yapmadık, iftira atmadık, iş takibinde bulunmadık, büfe ve otoparkları bedava alıp işletmedik, hazine arazisine veya belediye arazisine konmadık, müteahhitlik yapmadık.

SORUYORUZ:
BELEDİYE VE BELTAŞ’I BORCA BİZ Mİ SOKTUK? BAŞINDAKİLER KİMDİ, ŞİMDİ NEREDE GÖREV YAPIYOR, YÖNETİMİNDE KİMLER VARDI NELERE İMZA ATTILAR NE HARCAMALAR YAPTILAR, ŞİMDİ NEREDELER?

Beşiktaş Belediyesini, Beltaş Vakfını ve Beltaş A.Ş’yi milyarlarca borca sokup, bizler batırmadık.
Biz Gazetecilerin alnı aktır… Emeğimizle alın terimizle çalıştık, çalışıyoruz.
Bugün Beşiktaş Belediyesi ve kuruluşlarında herkes için korkunç iddialar var. Soruşturmalar devam ediyor. Yargılamalar başlayacak belki… Ne olacak o zaman?.. Göreceğiz her şeyi ve herkesi…
Yerel seçimler gelir geçer, birileri bir yerlere de seçilebilir yeniden ama, bunun sonuçları hoş olmaz!..
Bizler, bırakın siyasiler gibi yargılanmayı, bu güne kadar bizler tek bir soruşturmaya bile uğramamış insanlarız. Yaptığımız işlerden dolayı da taktir ve teşekkür aldık, alıyoruz.
Biz gazeteciler, FETÖ dahil bir çok yasa dışı olay nedeniyle soruşturulan bu siyasetçileri ve işbirlikçilerinin niyetlerini biliyoruz.
Çıkarları doğrultusunda, zaman zaman barışıp, zaman zaman küsenler, CHP içinde koloni oluşturup, siyaseti dizayn etmeye kalkanları tanımaktayız. Her zamanda doğrunun yanında mücadele etmişizdir. İyice bilsin ki, herkes gidecek, biz Beşiktaşlılar baş başa kalacağız.
Ne acıdır ki; yolsuzluk iddiaları ile Türkiye’nin gündemini sarmış bu siyasiler ekip, hesap verme durumundayken, yine büyük bir rahatlıkla bir yerlere adaylar, biz gazeteciler ise mesleğimiz ve sorumluluk gereği tekrar tekrar açıklama yapmak zorunda hissediyoruz kendimizi…

UYARIYORUZ VE KINIYORUZ:
“BU OLAY TAM BİR REZİLLİK VE KUMPASTIR”

Bu durum, traji komik olmakla birlikte, CHP açısından da vahimdir. Yaşananlar, basın ve fikir hürriyetini hiçe sayan, ticaret hukukunu ayaklar altına alan, kişilik haklarına saldırı niteliğinde, iftiraya varan ahlaksız bir vakadır.
Beşiktaş’ın ilk ve tek gazetesi olan Gazete Beşiktaş’ı, danışmanlık ve yayıncılık alanında birçok dev firmayı portföyünde referans olarak bünyesinde barındıran Veri Basın Haber Ajansını, şirketimizin sahibi bir çok haber ödülü bulunan 40 yıllık saygın gazeteci İsmail Baştuğ’u hedef alan yaftalayan ve itibar suikastine yol açan odatv denen haber sitesinin bu adi başlığı ve bu tutumu kabul edilemez.
Belediye Başkanı FETÖ, rüşvet, bağış, ihale ve yolsuzluk iddialarıyla İçişleri Bakanlığınca görevden alınan, hakkında zimmet çıkmış, soruşturulan bir meclisin tarafımızca yazılan doğru haberlere kızıp, böyle bir konuyu gündeme getirme ve algı yaratma çabasını şiddetle kınıyoruz. Konunun senaryosunu bazı meclis üyeleri işle birlikte sosyal medyada eski CHP’li isimlerinde dahil olduğu belirlendi. Bu isimlerin kendileri ile ilgili haber yaptığımız, meclis üyeleri, eski ve halen CHP’li olduğu bilinen ve isimleri bizde kayıtlı muhbir ve ihbarcı sosyal medya kullanıcıları tarafından organize edilerek karanlık medyaya verildiği belirlendi. Ayrıca yargılanan tutuklanan ve mahkum olan sözde gazetecilerin bu kirli oyuna alet olması ve konuyu bu şekilde çarpıtarak basın etiği hiçe sayılarak söz hakkı dahi tanımadan tek taraflı olarak haberleştirmesini de kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

YASAL DÜZELTME İSTEDİK, TEKZİP GÖNDERDİK

Konuyla ilgili olarak, bizlerin görüşünü almadan tek taraflı yayınlayan ve de yukarıda açıkladığımız gibi tam da aleyhlerine haber yapılan siyasilerin istediği  şekilde yanlış kanaat oluşturulmasına yol açabilecek haberlerle ilgili olarak;
Oda Tv ve buradan haberi alıp aynen yayınlayan bazı internet sitelerine yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla şirketimiz, noter kanalıyla yasal anlamda açıklama, düzeltme ve tekzip metnini göndermiş olup, gerekli hukuki işlemlere başlanmıştır. Ancak söz hakkı ve tekzip veya açıklamalarımız yayınlanmamıştır. Biz de kendi yayınlarımızda bu konuya açıklık getirmek, kamuoyunu aydınlatmak ve bu insanların gerçek yüzünü belgeleriyle ortaya koymaya karar verdik. 
Konuyla ilgili açıklama ve doğru bilgilendirme bu şekildedir.

İŞTE SAHTEKARLARIN TEPKİSİNİ ÇEKEN O YAZILAR!..
GAZETE BEŞİKTAŞ’TA GAZETECİLERİN KÖŞE YAZILARINDA YAYINLANAN VE BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDEKİ SİYASİLERİN HOŞUNA GİTMEYEN VE TARAFIMIZA ÇİRKİN ALGI OPERASYONLARININ FİTİLİNİ ATEŞLEYEN BAZI YAZILARINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN OKUYABİLİRSİNİZ

SİYASİ FIRILDAKLAR MİDEMİ BULANDIRIYOR

BEŞİKTAŞ ADAY MANİFESTOSU/ TEMİZLİK ŞART

YEREL SEÇİMLER VE DEVLET ADAMI NASIL OLMALI

SİYASETÇİ BOZUNTULARI GAZETECİLERİ NEDEN HEDEF ALIR

BELEDİYE ANKETLERDE ÇÖKTÜ KADROLAŞMA PEŞİNDELER

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

İşte noter kanalıyla gönderilen açıklama – düzeltme – tekzip metnimiz

 

İŞTE ZİMMET BELGELERİ, İŞTE BİZİ SUSTURMAK İSTEYEN O SİYASİLER…
İçişleri Bakanlığı Müfettişler ve Sayıştay raporlarında bulunan meclisin tümüne çıkan zimmet tutanaklarını ortaya çıkardık. İşte o belgeler… İşte o isimler…







KAMUOYUNA DUYURU:
BİZİM DE GÜNDEME GETİRDiĞİMİZ, BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ İLE İLGİLİ FETÖ,YOLSUZLUK, GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA İLE BİRLİKTE TÜM YETKİLİLERİN DE YER ALDIĞI BİRÇOK KONUDA DAVALAR DEVAM EDİYOR.
BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIMIZI, HER TÜRLÜ GELİŞMEYİ SÜREKLİ YAYINLAYACAĞIMIZI DUYURURUZ.
SAYGILARIMIZLA…

İŞTE BEŞİKTAŞ GERÇEKLERİ… İŞTE EN ÇOK OKUNAN HABERLER… BELGELER… BİLGİLER