AKTÜEL: HER KURBAN LÖSEMİLİ VE KANSERLİ ÇOCUKLARA CAN!

LÖSEV’e yapacağınız vekâleten kurban bağışları, Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hijyenik et kombinalarında, dini vecibelere uygun ve din görevlileri eşliğinde, noter huzurunda, veteriner hekim denetiminde kesiliyor. 12 ay boyunca kanser hastası ihtiyaç sahibi ailelere et ve et ürünleri olarak ulaştırılıyor…

Doktor: Çocuğunuzun iyileşebilmesi için bol bol et yemesi gerek
Anne: İyi ama biz asgari ücretle geçiniyoruz. Nasıl et alacağız?
Bu sahne lösemi ve kanser tanısı konan, LÖSEV’e kayıtlı ailelerin yüzde 87’sinin yaşadığı durumu özetliyor. Oysaki kanser tedavisinde protein ağırlıklı sağlıklı beslenme olmazsa olmazlardan…
Çünkü lösemi ve kanser hastalarının tedavisinde kullanılan ilaçlar vücut savunmalarını yok ediyor. Tedavi sürecinde protein ağırlıklı sağlıklı beslenme, vücut direncini artırarak iyileşmeye önemli katkı sağlıyor. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca hasta çocuklara ve ailelerine taze et ve et ürünleri dağıtıyor.

1990’lı yıllarda lösemide tedavi başarısı %20 civarındaydı. Bugün, LÖSEV’in Ankara’daki LÖSANTE Hastanesi’nde tedavide %92 başarıya ulaşılmış durumda. Bu da kişiye özel tedavilerle, sağlıklı beslenme ve mükemmel bakımla elde edilen bir sonuç.

LÖSEV, Vekâleten Kurban Bağışlarınızı Bekliyor!
Türkiye’de kanser vakaları maalesef hızla artıyor. Artık anne karnındaki bebeklerin dahi lösemi teşhisi aldığı görülüyor. Yarınlarımızı sağlıklı ve mutlu nesillere emanet edebilmek için herkesin üzerine düşeni daha fazla yapması gerekiyor. Bu bilinçle hareket eden LÖSEV, sizleri daha çok lösemili ve kanserli çocuğun tedavisine destek olmak için kurban bağışlarınıza LÖSEV’e vermeye davet ediyor. LÖSEV’e yapacağınız vekâleten kurban bağışları, Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hijyenik et kombinalarında, din görevlisi, noter, ve veteriner hekim eşliğinde kesiliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazet, cevaz ve esasları doğrultusunda Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilirsiniz.

Kurban Kestirmeden de Lösemili Çocuklar İçin Bağış Yapabilirsiniz!
Kurban kestirmek istemeyenler de “bayram bağışı” yaparak lösemili ve kanserli çocukların gülümsemesine katkıda bulunabilir. Bu bağışlarla çocukların ücretsiz tedavi giderleri karşılanıyor.

Bağışlarınızı LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da https://www.losev.org.tr/bagis/kurban.html linki üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

LÖSEV vekaleten kurban ve bayram bağışlarınızla hayat kurtarıyor!

*Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazeti doğrultusunda dağıtılamayan kısmı rayiç bedel üzerinden satılıp geliri çocuklarımızın ihtiyaçları ve tedavileri için sarf edilecektir.

LÖSEV Uyarıyor: Dolandırıcılara Dikkat! LÖSEV, lösemili çocuklar adını kullanarak kapı kapı dolaşıp dergi satmak, sahte kimlik ve makbuzlarla bağış almak isteyen organize suç örgütlerine paranızı çaldırmayın, lösemili çocuklarımızın hakkını yedirmeyin!