EKONOMİ: Yılın bakanı ve bürokratı

TURCOMONEY dergisinin 6. Kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen “2016 Türkiye ve Dünyaya Değer Katanlar” ödül töreni birbirinden önemli kişilerin katılımıyla muhteşem bir gösteriyle gerçekleşti. Yılın enlerinin ödüllendirildiği geceye Nihat Zeybekci ve Adnan Yıldırım Denizli damgasını vurdu.

Türkiye’de ekonomi ve finans alanında yayın yapan dergi Turcomoney’nin ‘Türkiye’ye Değer Katanlar’ ödül töreni Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla özel bir otelde gerçekleşti. Tören Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Ekonomist Dr. Kazım Kılınç, Turcomoney dergisinin “Türkiye’ye Değer Katanlar” ödül törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yılın devlet adamı seçildi.Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir başta olmak üzere siyaset, iş, diploması, bürokrasi, bilim ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Ödül töreninde Turcomaney’in geçmiş yıllara ait çalışmalarını anlatan video gösterimi ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından aile fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

TURCOMONEY BAKAN ZEYBEKCİ’Yİ YILIN BAKANI SEÇTİ
Turcomoney “Türkiye’ye Değer Katanlar” kategorisinde Yılın Bakanı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Yılın Devlet Adamı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yılın Bürokratı Adnan Yıldırım Eximbank Genel Müdürü olurken derginin onur ödüllerini CNN Türk Yeşil Doğa Programı Sunucusu ve Yapımcısı Güven İslamoğlu, NTV Spikeri Buket Aydın Baykal, Sabah Gazetesi Yazarı ve sunucu Sait Gürsoy ve İskoçyalı Sanatçı Paul Dwyer almaya hak kazandı.