Yılgıya – teröre karşı ne yapmalı?..

Bu albayrak yalnız yılgıcılara karşı açılan bayrak değil, onların destekçisi olan her ülkeye karşı açılan bayraktır.
Utkuya-zafere dek asla durmak yok.
Yürü Türkiye’m!
Ne Mutlu Türk’üm diyene!
Ne olduysa oldu!
Artık tartışmayı geriye yönelik götürmekle kazanılacak bir durum yoktur.
Gerçek şudur ki, şu ya da bu biçimde yılgı, yıldırma olayını kentlerin içine taşımış, bugün ise sessiz kalmış topluluğa saldırmaktadır.
Bu süreç içinde artık iyice anlaşılmıştır ki, Ortadoğu ile Türkiye’deki yılgının arkasında Amerika Birleşik Devletleri vardır. Ne yazık ki, bu durum Türkiye’deki tüm yazılı, işitsel, görsel basın ile yorumcularca da bilinmesine karşın, yazarken, konuşurken ABD’nin adına değinmekten sakınılarak ‘malum devlet’ diye anmaktadırlar.
Neden korkuyorsunuz?
Sizin canınızı almaya çalışan bir devleti gücendirmek mi sizi gocunduruyor.
Kıyıcınızı – katilinizi kırmamaya neden özen gösteriyorsunuz?.. Rusya diyebiliyor, ancak, açıkça yılgının baş destekçisi, kışkırtıcısı Amerika diyemiyorsunuz. Son Ankara saldırısından sonra ABD’nin en çok okunan başlıca çağımları-gazeteleri yılgı – terör adını kullanmadan “yasa dışı bir saldırı” diye anarken, ABD sözcüsü ise “yılgıya karşı NATO üyesi olan Türkiye’nin yanındayız” sözüyle geçiştirmiştir.
Günümüzde siyasi ayrılığa bakmadan Türkiye Cumhuriyeti yönetimin arkasında durmak durumundayız. Gün, olanlardan siyasi çıkar beklenecek gün değildir.
Güçlü Türk ordusu yıllarca savunmada kalarak yılgının azmasına yol açtı, ilk kez Sayın Tümgeneral Osman Pamukoğlu Paşa’nın önerisi doğrultusunda saldırıya geçti. Bence, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yitimlerimize karşın, oldukça başarılı işlemler yapıyor. Onlara güvenimiz tamdır.
Türkiye’yi böldürtmemek için tüm değişik görüşler ne olursa olsun, arkasında olmalıyız. Yoksa ülke kan çanağına dönüp, parçalara bölünür.
Bu yıla dek onları yeterince anlayış gösterildi, ancak onlar uzatılan eli ısırdılar. Artık o fırsat geride kaldı. Acıyla öğrendik ki, yılgıcıyla-teröristle uzlaşılmaz.
Bedeli ne olursa olsun kökü kazınmalıdır.
Çeşitli siyasi ocaklarda yuvalanmış sözde saylavlar-milletvekilleri de kamutaydan atılıp, tutuklanmalıdır. Yılgının kim yanında yer alıyor, ya da onu sözlü, yazılı destekliyorsa suça ortak demektir.
Hiçbir değerimiz, yurdumuz, bayrağımız, bölünmezliğimiz, Cumhuriyetimizden daha önemli değildir.
Bu albayrak yalnız yılgıcılara karşı açılan bayrak değil, onların destekçisi olan her ülkeye karşı açılan bayraktır.
Utkuya-zafere dek asla durmak yok.
Yürü Türkiye’m!..
Ne Mutlu Türk’üm diyene!..