Uğur Gedik’i CHP’den Kılıçdaroğlu attı belediye kaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu attı, Beşiktaş Belediyesi kaptı… Gazeteciliğin bir fikri takip olayı olduğunu hatırlatan okurlarımız Uğur Gedik ve Belediye ile ilgili ilişkileri ortaya çıkarmamızı istiyor. Özellikle seçim öncesi meclis üye listesinde tahrifat yaptığı veya organize bir şekilde yaptıklarını CHP için kara bir leke olduğunu belirten okuyucularımız konu hakkında şunları söylüyorlar:
“Gedik, seçim öncesine kadar eski belediye başkanı İsmail Ünal’ı destekliyordu. Onun hakkında onun adına kulisler yapıyordu. Zaten kendisinin 5 yıllık ilçe başkanıdır. İlçe masraflarının dahi Ünal tarafından karşılandığı söyleniyordu. Buna rağmen son günlerde TDH hareketine yakınlaştığı yeni bir aday çıkacağı bilgisi üzerine değişik kulisler içine girdi. Bunun doğruluğunu seçimden bir gün önce CHP genel merkezince hazırlanan ve genel merkezin imzasıyla seçim kuruluna verilmesi gereken belgeyi değiştirmesinden anlayabiliyoruz. Yapılan bir toplantıda bir çok meclis üyesinin yeri değiştirildi hatta iki tanesi çıkartılarak yerine başkaları alındı. Ve bu liste Gedik tarafından seçim kuruluna verildi. AKP bu duruma itiraz etti. Hatta listeden çıkartılan CHP’li iki üyenin ankarada genel merkeze giderek asıl ve sahte listeleri karşılaştırılmalı olarak gösterdiği belirlendi. Son dakikakada Gedik’in listesiyle seçime giren CHP neredeyse Beşiktaş’ta seçimlere giremiyordu. Bu olay tüm ulusal basında haber olarak CHP’nin kara bir lekesi olarak tarihe geçti. Öte yandan CHP genel merkezi listeden çıkartılan iki üyenin itirazını dikkate alarak Uğur Gedik’i önce ilçe başkanlığından aldı CHP seçimlere Uğur Gedik’in yardımcısı ve İsmail Ünal’ın akrabası olan yeni ilçe başkanı İlker Uygun ile seçimlere girdi. Listeden çıkartılan iki üye ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı sessizliğe bürünürken Kılıçdaroğlu; olayın peşini bırakmadı ve bizzat takip ederek Gedik’i önce disipline verdi. Sonra CHP’den atılmasını sağladı.

BELEDİYEYE DANIŞMAN YAPILDI

Uğur Gedik’in maceralarının bununla da bitmediği söyleyen okuyucularımız konu hakkında daha sonra şu bilgileri verdiler:
“Uğur Gedik CHP’den atılmış bir kişidir. Ancak CHP’li belediye başkanı ve CHP’nin oylarıyla seçilmiş kişi veya kişiler tarafından belediyeye danışman yapılmıştır. Kendisine bir makam odası, araç hatta maaş verilmektedir. Bunlardan Kılıçdaroğlu’nun ve CHP genel merkezinin haberi var mıdır?”

NEREDEN MAAŞ ALIYOR? RÜŞVET İSTERKEN HANGİ POLİS TAPELERİNE YAKALANDI! YAKINDA…

One comment
  1. Sizin bilgi toplama gücünüz yüksektir
    Bayramlarda meclis üyelerine 10bin tl ikramiye verildi dedikoduları var
    doğruluk payı nedir.

Comments are closed.